- Nauja
Liofilizuotų česnakų milteliai pagaminti iš mūsų šeimos narės Justinos užaugintų česnakų.
Puikiai tirpsta ir išsisklaido ruošiamame maiste.
Eksperimentuokite su lengvai pritaikomu ir patogiu naudoti prieskoniu.
Marinatams, padažams, salotų užpilams, griliaus patiekalams, troškiniams, sriuboms, keptai (gruzdintai) duonai, česnakinio sviesto gamybai, užtepėlėms, žemaitiškam "kastiniui", dzūkiškam "daryciniui", ir t.t.
Sudėtis: 100% česnakai. Išdžiovinti ir susmulkinti į miltelius (pudrą).
Laikyti sausai, apsaugotą nuo tiesioginių saulės spindulių, sandariai uždarytą pakelį.
Pardavėjas Justina Kreizaitė.
40 gr
Aromatingi česnakų milteliai.
Česnakus užaugino Justina, suliofilizavo Agnė. Produktas niekur nebuvo iškeliavęs, užaugo mūsų laukuose ir čia pat buvo perdirbtas į miltelius. Sudėtis: 100% česnakai. Be jokių papildomų ingredientų ar priedų.
Eksperimentuokite su lengvai pritaikomu ir patogiu naudoti prieskoniu.
Marinatams, padažams, salotų užpilams, griliaus patiekalams, troškiniams, sriuboms, keptai (gruzdintai) duonai, česnakinio sviesto gamybai, užtepėlėms, žemaitiškam "kastiniui", dzūkiškam "daryciniui", ir t.t.
Patariame, jeigu naudosite ilgai verdamiems patiekalams, česnakų miltelius dėkite virimo (ar kepimo) pabaigoje. Kad česnakas neprarastų savo skonio ir aromato.
Būtina laikyti sausai, saugoti nuo garų patekimo į pakuotę.
Netinka vartoti alergiškiems česnakui žmonėms.
Maisto tvarkymo subjektų registre Nr. 22MTSPĮ-470